ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی

اوکراین: احتمال حمله نظامی از جانب روسیه زیاد نیست

به گفته وزیر امور خارجه اوکراین هرچند استقرار شمار زیادی از نیروهای ارتش روسیه در امتداد مرز اوکراین، تهدید به شمار می رود، اما این میزان نیرو برای اقدام به حمله بزرگ کافی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر   دمیترو کوله با" وزیر امور خارجه اوکراین روز چهارشنبه به رغم تبلیغات گسترده غرب در باره حمله روسیه، گفت: هرچند استقرار شمار زیادی از نیروهای ارتش روسیه در امتداد مرز اوکراین، تهدید به شمار می رود، اما این میزان نیرو برای اقدام به حمله بزرگ کافی نیست.کوله وزیر امور خارجه اوکراین با افزود: تا این لحظه این شمار از نیروهای روسیه، برای تهاجم گسترده و تمام عیار به اوکراین از سراسر مرزهای مشترک، کافی نیست.

"سرگئی کورسونوسکی" سفیر اوکراین در ژاپن نیز تصریح کرد که احتمال بروز جنگی تمام‌عیار به دنبال تشدید تنش میان کی‌یف و مسکو، بسیار کم است، اما این تنش ممکن است موجب بروز مناقشات داخلی کوچک‌تر شود.

کورسونوسکی همچنین هشدار داد که حمله به کشوری با بیش از ده ها راکتور هسته ای، تاثیر منطقه‌ای فاجعه‌باری برای اروپا به همراه خواهد داشت. اگر بخواهیم در مورد مسئله نظامی سخن بگوییم، باید اشاره کنم که ما بسیار زیاد آماده هستیم و ارتش اوکراین آمادگی بسیار خوبی دارد.

اظهارات این دیپلمات اوکراینی در حالی مطرح شده که الکسی پاولوفسکی سفیر روسیه در اتریش گفت که مسکو هیچ طرحی برای تهاجم به اوکراین ندارد. نیروهای روس در مرزهای کشورمان مستقر هستند و تهدیدی محسوب نمی‌شوند.

کرملین نیز پیش از این بارها هر گونه طرحی را برای حمله به اوکراین تکذیب کرده اما خواستار تضمین هایی از سوی ائتلاف ناتو از جمله خودداری از عضویت اوکراین و توسعه بیشتر به شرق و بازگرداندن نیروهایش از کشورهای سابق عضو اتحاد جماهیر شوروی است.

همزمان بامذاکرات آمریکا و ناتو با روسیه، دولت جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا همچنان خود را برای حمله احتمالی مسکو به اوکراین آماده می کند که شامل تهدید به استفاده از تحریم های مخرب علیه روسیه، ارسال سلاح و مهمات و دیگر تجهیزات به اوکراین و آمادگی برای اعزام ۸ هزار و ۵۰۰ نیرو به کشورهای ناتو در شرق اروپا است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار